لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها + تصاویر

کباب های خوشمزه ایرانی محبوبیت خاصی در میان مردم دارند ما قبلا در آی آر میکس لیست انواع کباب های ایرانی به همراه دستور پخت و تاریخچه آنها را به شما دوستان نشان دادیم ، در ادامه لیست کاملی از کباب هایی که میتوانید در مدت زمان کمی آن را در آپارتمان و مکان هایی که به کباب پز دسترسی ندارین درست کنید را آموزش میدهیم.

طرز تهیه و دستور پخت انواع کباب تابه ای

کباب تابه ای یکی از خوشمزه ترین غذا هایی است که آن را میتوانید با ساده ترین مواد اولیه به چندین شیوه درست کنید. در لیست زیر طرز تهیه ، دستور پخت و مواد تشکیل دهنده انواع کباب های تابه ای را گرد آوری کرده ایم که میتواند به شما اطلاعات کاملی درباره این غذا لذیذ بدهد.

کباب تابه ای (کباب تابه ای با سس گوجه)

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

در روش سنتی تهیه کباب تابه‌ ای، از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده می‌شود اما ‌می‌توان آن را با هر نوع گوشتی از گوشت گوساله خالص گرفته تا مرغ و شترمرغ و بوقلمون نیز درست کرد. صرف‌نظر از نوع گوشت و ادویه‌جات که بسته به سلیقه هر فرد می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه‌ ای

گوشت چرخ‌کرده نیم کیلو
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
گوجه‌فرنگی ۳ عدد

طرز تهیه کباب تابه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ای

۱- ابتدا پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
۲- پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته را با گوشت چرخ‌شده مخلوط کنید.
۳- به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل کمی سماق به ترکیب بالا اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر ورز دهید.
۴- تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن روغن بریزید.
۵- مواد آماده‌شده را با دست کف تابه پهن کنید و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش بزنید.
۶- درب تابه را گذاشته و شعله را کم کنید.
۷- وقتی شروع به آب‌انداختن کرد، درب تابه را بردارید تا آب اضافه آن بخار شود.
۸- وقتی کباب‌ها سرخ شدند، آن‌ها را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر نیز پخته و سرخ شود.
۹- در این مرحله ۳ یا ۴ عدد گوجه‌فرنگی را برش زده و روی کباب‌ها قرار دهید یا این‌که آن‌ها را در تابه دیگری جداگانه سرخ کنید.
۱۰- کباب تابه‌ ای آماده شده را با برنج زعفرانی و گوجه سرو کنید و با کمی سماق و سبزی خوردن تزیین کنید.

 کباب‌تابه‌ ای با سس گوجه و سیر

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

می‌توانید به جای قراردادن گوجه روی کباب‌ها و یا جداگانه سرخ‌کردن آن‌ها، یک سس گوجه و سیر بسیار خوشمزه و ساده تهیه کرده و کباب‌ها را بعد از کمی سرخ‌شدن، چند دقیقه‌ای داخل این سس قرار داده و سرو کنید

مواد لازم برای تهیه سس گوجه و سیر

 پیاز رنده‌شده ۱ عدد
 سیر رنده‌شده  ۲ حبه
 پوره گوجه‌فرنگی  ۱ لیوان
 رب گوجه‌فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
 زردچوبه، نمک و فلفل، پودر پاپریکا، دارچین به میزان لازم

طرز تهیه سس گوجه و سیر

۱- ابتدا مقداری روغن زیتون داخل تابه ریخته و بعد پیاز و سیر رنده‌شده را با آن تفت دهید.
۲- کمی نمک، فلفل، پودر پاپریکا، دارچین و رب گوجه‌فرنگی به آن‌ها اضافه کرده و باز هم تفت دهید تا عطر آن ها خارج شود.
۳- پوره گوجه‌فرنگی و در صورت نیاز مقداری آب نیز به مواد بالا اضافه کنید و صبر کنید تا سس به جوش آید.
۴- حرارت را کم کرده و سس را با میکسر یکدست کنید. سپس کباب تابه‌ ای‌های سرخ‌شده را داخل سس قرار دهید و صبر کنید تا کباب‌ها مغز پخت شوند.

طرز تهیه ی جوجه کباب تابه ای

جوجه‌کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است که در این دستور پخت میتوانید طریقه تهیه جوجه کباب تابه ای را بیاموزید تا آن را بدون نیاز به کباب پز هم کباب کنید.

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای

۱- فیله مرغ دو عدد سینه مرغ کامل
۲- آب لیمو یک چهارم لیوان
۳- پیاز ۲ عدد بزرگ
۴- نمک و فلفل به مقدار لازم
۵- ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
۶- زعفران آب کرده به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.

نکته برای طبخ جوجه کباب تابه ای

دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود.

طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

مواد لازم کباب کوبیده تابه ای

۱- قلوه گاه گوسفندی ۷۰۰ گرم
۲- گوشت گوساله فاقد چربی ۳۰۰ گرم
۳- پیاز درشت آب گرفته ۲ عدد
۴- نمک و فلفل به میزان لازم
۵- زعفران آب کرده به دلخواه
۶- دمبه گوسفند برای چربتر شدن کباب به دلخواه

طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای

ابتدا ۲ عدد پیاز بزرگ را چرخ می کنیم و آبشان را می گیریم. البته برای این نوع کباب کوبیده که نیاز به روی منقل گذاشتن ندارد که ترس از ریخته شدن داشته باشیم کمی از آب پیاز را بر نمیداریم تا کبابمان خشک نشود. سپس گوشت ها رو دو بار چرخ می کنیم و با پیاز مخلوط می کنیم . نمک ، فلفل و زعفرون در صورت دلخواه اضافه می کنیم و به خوبی مواد را با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود.

بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم رویش سلفون می کشیم و حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم. البته بهتر است از شب قبل مواد کباب را اماده کنیم و در یخچال قرار دهیم تا به اصطلاح کبابی ها گوشت بیات شود. حالا نوبت سیخ کردن کباب هاست ، برای اینکار باید از سیخ های کوچک استفاده کنیم که اگر سیخ ندارید می توانید فاقد سیخ هم کباب ها را قالب بزنید.

یک پلاسیک فریز روی سطحی صاف باز کنید و مقداری گوشت رویش بگذارید ، اگر قالب زن اماده کوبیده دارید که با قالب زن به گوشت شکل دهید و اگر قالب زن ندارید با دست به کباب حالت دهید و در صورت موجود بودن سیخ ، آنرا از بین گوشت رد کنید. بعد از اینکه تمام کباب ها را قالب زدیدیک تابه بزرگ را کمی چرب کنید و روی حرارت بگذارید و به تعدادی که در تابه جا می شود کباب بچینید.

بعد از اینکه گوشت خودش رو گرفت می تونید برش گردونید تا دو طرف کباب کوبیده برشته شود. می توانید این نوع کباب را بصورت غذای حاضری هم تهیه کنید. بصورتی که وقتی کوبیده ها را قالب زدید به همان شکل فریز کنید و در زمان احتایاج از فریزر خارج کنید و تو یک ساعت کوبیده تابه ای نوش جان کنید. در کنار کباب کوبیده تابه ای می توانید گوجه و سیب زمینی سرخ شده هم سرو کنید تا لذتی دوچندان ببرید.

کباب تابه ای با سیب زمینی (ترکی)

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی و سوس گوجه که معروف به کباب تابه ای ترکی است که به آسانی میتوانید با مواد اولیه درون یخچال آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای سه تا چهار نفر

۱- سیب زمینی حلقه شده به مقدار لازم(انقدر که کف ظرفتون رو بپوشونه)

۲- گوشت چرخکرده دویست گرم

۳- پیاز دو عدد

۴- گوجه به میزان لازم

۵- پودر سوخاری سه تا چهار قاشق غذاخوری

۶- تخم مرغ یک عدد

۷- نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر

طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی و گوجه

گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آویشن و پودر موسیر و پودر جعفری و پودر سوخاری و تخم مرغ خوب مخلوط میکنیم و برای نیم ساعت میزاریم داخل ذیخچال تا طعمها به خورد هم برن. به سیب زمینهای حلقه شده کمی نمک و فلفل میزنیم( برای خوش عطر شدن سیب زمینها بهش مرزه و ترخون و شوید خشک اضافه کردم و همینطور پودر موسیر و روغن زیتون) و سیب زمینها رو کف ظرف میچینیم.

بعد گوشت رو روش پهن میکنیم. طوری که یک لایه نازک بشه و حالا گوجه های حلقه شده و پیاز رو روش میزاریم. البته اگر فلفل دلمه ای هم دارید روش بزارید. روی ظرف رو فویل بکشید و برای بیست تا نیم ساعت بزارید داخل فر. بعد از اینکه آبش کشیده شده گریل را هم روشن کنید.

طرز تهیه کباب تابه ای با جگر سفید و گوشت چرخ کرده

این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌کرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی می‌توان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد.

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

مواد اولیه کباب تابه ای با جگر و گوشت چرخ کرده

۱- جگر سفید گوسفند یک عدد
۲- هویج رنده‌ شده آب‌پز دو لیوان
۳- گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
۴- پیاز رنده‌شده یک لیوان
۵- آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری
۶- نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازمپ

طرز تهیه کباب تابه ای با جگر و گوشت چرخ کرده

ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یک تابه کوچک آن‌ها را به شکل گرد درآورده، سرخ می‌کنیم. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ ( کباب تابه ای گوشت و مرغ)

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ

ابتدا گوشت و مرغ را به اندازه های دلخواه و ترجیحا ۲ سانتی متری خرد میکنیم.در ظرفی مناسب پیاز، آبلیمو، زعفران، فلفل ، نمک،سیر و برگ بو را مخلوط کرده و گوشتها را درون آن قرار میدهیم به مدت دو ساعت یا بیشتر می خوابانیم بعد از مدت طی شده گوشتها را از مواد جدا کرده و به آن کمی نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم و آنها را به سیخ چوبی می زنیم طوری که یک تکه گوشت و یک عدد گوشت مرغ قرار بگیرد. این کار را تا جایی که سیخ پر شود ادامه می دهیم. سیخ های پر شده را داخل تابه که به همراه کره چرب شده قرار میدهیم و با شعله ملایم میپزیم و نیم ساعت آخر گوجه را نصف کرده و کنار آنها قرار میدهیم تا سرخ شود و آن را با لیمو تزیین میکنیم.

نکات

۱- بهتر است گوشتها را از شب قبل مزه دار کنید.
۲- حتما مواد را داخل جای خنک مثل یخچال قرار دهید.
۳- بهتر است مرغ را جدا و گوشت را جدا در مواد بخوابانیم و برای مرغ به جای پیاز آب پیاز استفاده کنیم.

طرز تهیه کباب تابه ای رژیمی

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

طرز تهیه کباب تابه ای

آب ٢ پیاز رنده شده را با روغن زیتون و فلفل کوبیده مخلوط کرده و گوشت ھا را در آن می خوابانیم و سپس پیاز خلال شده و گوجه فرنگی خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را باکمی کره تفت داده سپس کمی بجوشد و سس غلیظ گردد گوشت ھا را به سیخ کشیده و در روغن سرخ کرده و مایه را در ظرفی ریخته و کباب ھا را روی آن می گذاریم.

طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

طرز تهیه کباب تابه ای

گوشت سینه بوقلمون را چرخ کرده و پیاز را روی آن ریز رنده کنید، سپس آرد را اضافه کرده ، نمک و فلفل و زرچوبه را بیفزایید سپس جعفری را ساطوری کرده به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید . به اندازه گردی کمی بزرگتر از گردو از مخلوط جدا کرده و روی کف دست باز کنید ، تابه را از قبل گرم کرده کمی روغن بریزید و کباب ها را در آن بچینید . دو طرف را کمی سرخ کنید ، می توانید از سبزیجات پخته کنار ظرفتان استفاده کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای (مرغ)

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

مواد اولیه کباب تابه ای

آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر

نمک به میزان لازم

سیر ۱تا۲حبه

پیاز ۱عدد رنده شده و ۲عدد حلقه شده

سماق (قرمز) ۱قاشق سوپخوری

کره ۳قاشق سوپخوری

زردچوبه به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم

پیاز ۱عدد

زیره (آسیاب شده) به میزان لازم

تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم

مرغ (فاقد استخوان و پوست) مرغ نیم کیلو

گوجه فرنگی گوجه فرنگی به میزان لازم

سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه ای

ابتدا مرغ را ۲ بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید. کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌فرنگی‌های آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

نکات

۱- می‌توانید پس از تبخیر شدن آب کباب،‌ گوجه‌فرنگی‌ها را دورتادور کباب در تابه بچینید و با این روش کباب و گوجه‌فرنگی‌ها را همزمان با هم بپزید.

۲- در صورت تمایل دو قاشق چایخوری رب گوجه‌فرنگی و یک عدد تخم‌مرغ را به مایه گوشت اضافه نمایید تا کباب خوشرنگ و مغذی‌تر و متفاوتی داشته باشید.

۳- می‌توانید به میزان یک‌سوم پیمانه ماست چکیده را جایگزین کره نمایید و در آن صورت سه قاشق سوپخوری سبزی معطر ریز خرد شده هم به مایه گوشت اضافه کنید. می‌توانید به میزان یک‌چهارم پیمانه پیازچه ریز خرد شده را با یک‌چهارم پیمانه زیتون سیاه(فاقد هسته) ریز خرد شده نیز به مایه گوشت بیفزایید در این صورت مواد ذکرشده را آخرین مرحله به مایه گوشت اضافه و آب مایه را بگیرید.

۴- می‌توانید سه قاشق سوپخوری سس گوجه‌فرنگی را با دو قاشق سوپخوری فلفل از نوع دلمه ریز خرد شده را همراه با خردل (به میزان لازم) به مایه‌ی گوشت اضافه کنید.

۵- می‌توانید مایه‌ی گوشت را روی تخته کار به صورت رولت باریک در آورده،‌ با یک کارد به اندازه‌های یک‌سان تقسیم نمایید سپس هر قسمت را در دست به شکل سیگارت درآورده و در یک بشقاب قرار دهید سپس همه را که با این روش آماده کردید در روغن گرم شده سرخ نمایید(کباب لقمه‌ای نامیده می‌شود) کباب لقمه‌ای را با مخلوط پیاز خلال شده و جعفری خرد شده و سماق و گوجه‌فرنگی سرو نمایید.

 کباب تابه ای برگ

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

مواد لازم کباب تابه ای (برگ)

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

گوشت

دوبار چرخ شده مخلوط گوسفندی و گوساله ۵۰۰ گرم

۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری

پیاز

یک عدد رنده شده

۱۰۰ گرم / ۵ کالری

زعفران

آب کرده یک قاشق غذاخوری

۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری

بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری

۱۰۰ گرم / ۱۶۳ کالری

روغن

به میزان لازم

۱۰۰ گرم / ۰ کالری

نمک و فلفل

به میزان لازم

۱۰۰ گرم / ۰ کالری

طرز تهیه کباب تابه ای برگ

ابتدا پیاز، گوشت، نمک، فلفل، زعفران و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کاملا ورز داده و به مدت یک ساعت مایه را درون یخچال قرار می دهیم بعد کف تابه را با روغن، کمی چرب کرده سپس گوشت را درون تابه به قطر نیم سانت پهن می کنیم. بعد آن را با کفگیر چوبی برش می دهیم تا برش ها به شکل کباب سیخی درآیند بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده تا گوشت پخته و سرخ شود سپس کباب ها را برگردانده تا طرف دیگر آنها نیز به خوبی سرخ شوند، آن گاه در ظرف مناسب کشیده و اطراف آن را با گوجه و سبزی تزئین می کنیم.

کباب تابه ای مرغ و مارچوبه با سس تریاکی

برای تهیه این غذای متفاوت باید مارچوبه تازه خریداری کرده و پس از شست و شو، انتهای ساقه آن ها را جدا کنید و بخش های پایینی گیاه را پوست بگیرد. سپس از آن به عنوان سیخ چوبی برای کباب تابه ای بهره بگیرید.

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

 برای کباب تابه ای مرغ و مارچوبه

۶ ساقه مارچوبه تازه
۳۰۰ گرم مرغ چرخ کرده
۱ عدد تخم مرغ
۵ برگ ریحان
۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
۱ قاشق چایخوری سس سویا
۳ قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه

مواد لازم برای سس کباب تابه ای مرغ و مارچوبه

۲ قاشق غذاخوری سس سویا
نصف قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
لیموترش
کنجد

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و مارچوبه

انتهای ساقه های مارچوبه را جدا کرده و دور بیندازید. با پوست کن پوست ساقه را بکنید. در یک کاسه، مواد مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را به ۶ بخش مجزا تقسیم نمایید. از ساقه های مارچوبه به عنوان سیخ چوبی استفاده کرده و مرغ چرخ کرده را همانند کباب کوبیده دور آن بگذارید. تابه چدنی بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید، روغن گیاهی ریخته و کباب مارچوبه و مرغ را در آن سرخ کنید تا گوشت کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.
وقتی مطمئن شدید که مارچوبه نیز به خوبی نرم شده، مواد سس را با یکدیگر مخلوط کرده و درون تابه بریزید. اجازه دهید غذا تا زمانی که سس تبخیر و غلیظ شود، بجوشد. در آخر، این غذا را با قاچ های لیموترش و کنجد تزئین و سرو کنید.

کباب تابه ای در فر

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

مواد لازم برای کباب تابه ای در فر

۱- گوشت چرخ کرده:۶۰۰ گرم

۲- پیاز ریز رنده شده:۲ عدد

۳- پودر سوخاری:۳ قاشق غذا خوری

۴- سس خردل:یک قاشق غذا خوری

۵- زعفران، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

۶- کره:۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده و پیاز و پودر سوخاری، سس خردل و نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا حسابی چسبنده شود سپس گوشت را نیم ساعت در فریزر بگذارید.

فر را از قبل گرم کرده، سینی فر را چرب کنید. در این مرحله تمام گوشت را کف سینی پهن کرده، به آن برش های هم اندازه داده، روی آن را کاغذ آلومینیوم بکشید و در فر بگذارید.

ابتدا با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه و بعد حرارت را کم کنید و ۴۰ دقیقه هم با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا طبخ غذا کامل شود. بهتر است در مرحله آخر کمی کره و زعفران و آبلیمو روی کباب ها بریزید تا طعم لذیذتری داشته باشد.

در نهایت چند عدد گوجه را نیز کباب کنید. کباب را در دیس بگذارید و با گوجه و پودر سماق و چند برش لیمو تزئین کرده، با پلو زعفرانی میل کنید.

نکات در مورد کباب تابه ای در فر

۱- کباب تابه ای جزو انواع کباب میباشد
۲- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
۳-  زمان طبخ و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
۴- کباب تابه ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
۵- مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

ته چین کباب تابه ای

ته چین یک غذا مجلسی است که میتوان آن را به روش و دستور های آشپزی مختلف تبخ کرد، در ادمه روش پخت ته چین کباب تابه ای را آموزش میدهیم.

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

قالب رو چرب می کنی گوجه رو حلقه حلقه می کنی می زاری کف قالب ، گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و یک عددتخم مرغ و کمی آرد مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم بعد روی گوجه ها پهنش می کنیم و خوب صافش میکنیم.

در آخر برنج آبکش شده رو مثل ته چین با تخم مرغ و ماست و زعفرون مخلوط می کنیم و ریخته می شود روی گوشت بعد روش فویل می کشیم و فویل رو با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم و یک ساعت و ربع تو فر ١٨٠ درجه.

طرز تهیه سالاد مخصوص

زیر تمام مواد کاهو گذاشتم بعد مواد سالاد رو ریز خورد کردم قالب مربعی شکل گذاشتم مواد رو ریختم توش بعد قالب رو بیرون آوردم بقیه رو هم به همین ترتیب.

طرز تهیه کباب تابه ای جگر

در آخر پس از آموزش طرز تهیه انواع کباب تابه ای میخواهیم دستور پخت یک نوع خاص و خوشمزه از کباب تابه ای را در irmix آموزش دهیم.

لیست انواع کباب های تابه ای به همراه دستور پخت آنها

طرز تهیه کباب تابه ای

باید ابتدا جگر را خرد کنید و بعد چرخ کنید. گوشت را هم بعد از آن چرخ کنید، و با مواد دیگر نظیر هویج و پیاز و … مخلوط کنید و شروع کنید به ورز دادن سپس بعد از ورز دادن آن ها را مثل کتلت به صورت گرد شده در آورید و در تابه در روغن سرخ کنید. به همین راحتی می توانید یک کباب مغذی در کمتر از ده دقیقه درست کنید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

نظرات و پیشنهادات خود را در مورد انواع کباب های تابه ای  در بخش نظرات این پست با ما در میان بگذارید.

اگر شما کبابی تست کرده اید یا با دستور پخت که در پست ما جا نداشت آن را در بخش نظرات به ما معرفی کنید.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و مطالب جالب و خواندنی کانال تلگرام ما را دنبال کنید


منبع : آی آر میکس
به اشتراک گذاری مطلب :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *