تنباکو دست ساز

آموزش ساده و تصویری ساخت تنباکو میوه ای برای قلیان در خانه

۵۰
آموزش ساده و تصویری ساخت تنباکو میوه ای برای قلیان در خانه
نمره 3.6 از 118 رای

ساخت تنباکو میوهای برای قلیان یک فرایند نسبتا ساده است که با مخلوط کردن چند چیز به راحتی میتوانید تنباکو دست ساز خود را داشته باشید، امروز در آی آر میکس میخواهیم آموزش ساده ساخت  تنباکو قلیان را در اختیار شما دوستان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای طبیعی برای قلیان چگونه است ؟ مواد تشکیل دهنده تنباکو میوه ای

How to Make Apple Shisha

اگر کیفیت تنباکوهای موجود در بازار پایین است و طمع آنها را دوست ندارید بهتر است طرز تهیه تنباکو میوه ای طبیعی برای قلیان را بیاموزید تا بتوانید در خانه برای خود تنباکو دست ساز تهیه کنید. تا ضرر وارده به بدنتان کمتر شود و از طمع آن احساس رضایت کنید.

برای اینکه از کشیدن قلیان به نحوه عالی لذت ببرید باید یک قلیان چوبی آب بندی شده داشته باشید ما در آی آر میکس نحوه درست کردن، طعم دار کردن و آب بندی قلیان چوبی را نیز آموزش دادیم. در ادامه این مطلب طریقه ساخت تنباکو را نیز آموزش میدهیم.

مرحله اول ساخت تنباکو ؛ آماده سازی تنباکوی خام برای قلیان

۱- از آنجایی که تنباکو اصلی ترین ماده تشیکل دهنده است پس بهترین نوع آنرا تهیه کنید و مطمئن شوید که به خوبی خشک شده است. سپس آنرا در درون ظرفی برزید و با قیچی ریز ریز کنید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۲- پس از آنکه تنباکو خام را خرد کردید نوبت به آن میرسد که در آب خیسش کنید تا از نکوتین آن کاسته شود، هرچه قدر بیشتر در آب آنرا خیس کنید نکوتین بیشتری را از دست میدهید و در زمان کشیدن قلیان بیشتر طمع سیب را احساس میکنید. زمان ایده عال برای خیس کردن و ساخت تنباکو ۳۰ دقیقه است. اگر میخواهید بیشتر از ۳۰ دقیقه آنرا خیس دهید باید آب ظرف را عوض کنید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۳- مواد تشکیل دهنده تباکو میوه ای ؛ در این مرحله تنباکو را از ظرف خارج کنید و بگذارید تا چند دقیقه هوا بخورد تا کمی خشک شود سپس باید عسل یا شیره قند را به آن اضافه کنید. اگر میخواهید تنباکو سنگین تر شود شیره قند (ملاس) را انتخاب کنید. برای هر سه گرم تنباکو یک گرم ملاس به آن اضافه کنید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۴- برای اینکه بتوانید پورسه ترکیب کردن را راحت تر کنید مقداری آب به آن اضافه کنید یا اینکه از طمع دهنده های میوه ای برای ساخت تنباکو استفاده کنید. توجه داشته باشید که طمع دهنده جنس روغنی نداشته باشد زیرا باعث میشود تنباکو خاصیت چسبندگی خود را از دست دهد.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

مرحله دوم ساخت تنباکو ؛ آماده سازی میوه

۵- برای ساخت تنباکو میوه ای ابتدا سیب ها را به چند قسمت تقسیم کنید سپس دانه و پوست آنرا از سیب جدا کنید. میتوانید در مدتی که تنباکو در حال خیس خوردن است اینکار را انجام دهید تا در وقط خود صرفه جویی کنید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۶- سیب ها را در درون مخلوط کن برزید یا با چاقو آنرا ریز ریز کنید اما مراقب باشید که در هنگام خوردن کردن عصاره و آب سیب از آن خارج شود. اما پیشنهاد میکنیم این کار را با خردکن یا مولینکس انجام دهید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۷- سپس سیب ها را در درون تابه  بریزید و به آن گرما دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود زیرا نباید تنباکو شما پر از آب سیب شود. زمان حرارت دادن به سیب ها چشمی است پس مراقب باشید که بیش از حد آنها را در تابه تف ندهید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۸- سپس مخلوط سیب را از روی گاز برداشته و بگزارید تا خنک شود سپس به آن کمی روغن گلیسیرین اضافه کنید تا آب موجود در تنباکو را به خود جذب کنید. گلیسیرین باعث میشود تا تنباکو شما دیر تر بسوزد همچنین دودی که تولید میشود را غلیظ تر و بیشتر میکند، شما میتوانید از گلیسیرین مخصوص تنباکو یا گلیسیرین گیاهی استفاده کنید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

مرحله سوم ساخت تنباکو ؛ پختن تنباکو قلیان

۹- تنباکو و سیب پخته شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت حاصل شود؛ اگر مخلوط کمی خشک است و شکل نمیگیرد به آن شیره شکر یا گلیسیرین اضافه کنید.

  • سپس تنباکو را به شکل توپ درست کنید و آنرا با فویل آلومینیومی بپوشانید تا به خوبی تنباکو را پوشش دهد که شیره آن خارج نشود.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۱۰- در این مرحله ساخت تنباکو، توتون را با فویل در ظرف بگذارید و در درون اجاق گاز قرار دهید؛ سپس حرارت اجاق را تا حد امکان کم کنید (به طور مثال ۱۸۰ درجه) و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آنرا بپزید تا شیره و تنباکو به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. اگر کم ترین درجه اجاق گازتان ۲۰۰ درجه است باید هرچند دقیقه یکبار در اجاق را باز کنید تا از حرارت آن کاسته شود.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۱۱- اگر بعد  از پختن تنباکو احساس کردید که خشک شده و شیره آن از بین رفته میتوانید از دوباره به آن روغن گلیسیرین یا شیره شکر اضافه کنید، اما ابتدا باید بگذارید تا خنک شود سپس به آن افزودنی مورد نظر را اضافه کنید و بهتر است بگذارید تا در درون فویل بماند. بعضی از افراد نیز ترجیح میدهند به آن کمی روغن نارگیل یا طمع دهنده های مصنوعی اضافه کنند.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۱۲- بعد از آنکاه تنباکو را پختید و به آن افزودنی ها مورد نظر را اضافه کردید آنرا به مدت یک شب در درون فریزر قرار دهید تا به خوبی شیره آن با تنباکو مخلوط شود، سپس آماده استفاده کردن است.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

۱۳- در آخر بعد از آنکه به مدت یک شب آنرا در درون فریزر قرار دادید نوبت به آن میرسد که تنباکو دست ساز خود را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه تنباکو میوه ای

فیلم ساخت تنباکو میوه ای به روشی خاص و ساده

 

نظرات و پیشنهادات

امروزدر آی آر میکس درباره آموزش ساده ساخت تنباکو میوه ای برای قلیان در خانه صحبت کردیم و سپس طمع دار کردن تنباکو را به شما کاربران گرامی آموزش دادیم. چنانچه در زمینه ساخت تنباکو نظر و یا پیشنهادی دارید می توانید از طریق بخش دیدگاه این پست آن را با ما در میان بگذارید.

کانال تلگرام آی آر میکس
منبع فارسی: آی آر میکس
پاسخ دهید

۵۰ دیدگاه

  1. پیمان گفت:
    9

    سلام
    آموزش جالبی از ساخت تنباکو بود
    اگه میشه آموزش ساخت تنباکو میوه ای به صورت صنعتی هم بگذارید یا اگه خودتون فرمولش رو دارید پست کنید چون این روش به لحاظ صنعتی به صرفه نیست
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. اسماعیل گفت:
    12

    من درست کردم برای درست کردن تنباکو میوه ای ۲سیب
    وسایل مورد نیاز ۳۰۰ گرم تنباکو ۲ عدد گلیسیرین گیاهی شیشه عسل کوچک ۱ عدد و‌ ۴ پاکت معسل فاخر برای استفاده اسانس. اول در ۳ نوبت ۳۰ الی ۱ ساعت تنباکو رو خیسانده و بعد از آبکشی در پارچه ای می گذاریم و بعد در قسمت خشک کن لباسشویی نیمه اتوماتیک آب اضافی رو از تنباکو خارج میکنیم ( توجه کنید دستانتان بوی هیچ نوع صابون یا مایع دستشویی نداشته باشه چونکه تنباکو زود بو میگیره و طعم معسل رو خراب میکنه )بعد از پهن کردن در سینی در روبروی آفتاب می گذاریم خشک شود بعد تنباکوی خشک رو در قابلمه ای با دو دست له میکنیم تا برگ تنباکو از ساقه های درشت جدا بشند. بعد گلیسیرین رو اضافه میکنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند بعد عسل رو اضافه میکنیم به مدت ۱۰ دقیقه خوب هم میزنیم الان ۵۰ درصد محصول اماده ست بعد تنباکو رو در هوا پز یا مایکروفر در درجه ۱۸۰می گذاریم حواستون باشه که درب ظرف بسته باشه تنباکو رو هر ۱۰دقیقه هم میزنیم به مدت ۱.۳۰می گذاریم کم کم پخته شود و به رنگ مایل به قهوه ای در بیاد مرحله آخر کم کم معسل دو سیب فاخر رو اضافه میکنیم الان بعد از سرد شدن تنباکو . معسل ما آماده ست حدودا ۱ کیلو معسل میوه ای تولید میشه که هم تمیز تره و هم بهتر .اینو رو بگم برای درست کردن هر نون معسل یا همون تنباکو میوه ای باید معسل همون میوه رو به توتون اضافه کرد مثلا تنباکو پرتقالی باید معسل پرتقال اضافه کرد برای استفاده از تنباکو میوه ای بهترین نوع فقط ال اماسی یا فاخر .توجه کنید معسل خریداری شده تاریخ تولیدش بیشتر از ۶ ماه تا یکسال نباشه چونکه هر چقدر قدیمی تر باشه کهنه و طمع آن بدتر می باشد به ازای هر ۱۰۰گرم الی ۱۵۰گرم تنباکو ۱ شیشه ۶۰ میلی لیتر گلیسیرین لازمه.. با تشکر اسماعیل از اهواز

  3. حسین گفت:
    1

    معسل تنباکو منظورتون همون تنباکومیوه ای فاخرهستش؟ اگه بخواهیم بااسانس این کاروانجام بدیم اسانس رو در یک کیلوگرم تنباکو به چه مقداری بایدمصرف کنیم ودرچه مرحله ای بایداسانس بزنیم. ممنونم اگرممکنه آدرس ایمیل بفرستین.تشکردوست عزیز

  4. حسین محمدحسینی گفت:
    0

    سلام آقااسماعیل.میشه لطفاآدرس ایمیل خودتوبفرستی به. mm5143053@gmail.com اگربااسانس بخوایمتنباکومیوه ای درست کنیم درچه مرحله وبه چه مقدار دریک کیلوگرم تنباکو بایداسانس مصرف کنیم. ممنونم برادرعزیز

  5. رسول عشقی گفت:
    2

    سلام به همه من دیشب درست کردم الان دارم میکشم خیلی عالیه هم دودش خوبه هم طعمش به نظرم از طعمای. بیرون خیلی بهتره کل هزینه ای که کردم حدود ۱۵ تومنه و اندازه ۵ بسته درست کردم عالیه
    تنباکو خانسار از اون نرمه هاش ۳۰۰ گرم
    ۱ ساعت اول شستم بعد جوشوندم
    بعد تو توستر ۱ ساعت با دمای ۱۵۰ خشک کردم
    ۱۰۰ گرم عسل یا شیره نبات ببرای شیره نبات باید ۱ کیلو شکر با ۲۵۰ گرم اب بجوشونید وقتی جوشید یه استکان ابلیمو بزنید بهش اضافه کنین
    بعد یه شیشه کوچیک گریسیرین بزنین و ۱۰ قطره اسانس پرتقال از قنادی تهیه کردم زدم
    ته ظرفم عسل دیده میشه یعنی باید خوب بهش عسل بزنی
    یه شب تو توستر موند توستر خاموش ولی دماش اول ۲۰۰ باشه تو یه پلاستیک و پلاستیک تو یه ظرف در بسته درب پلاستیکم بستم
    الان دارم میکشم با دود عالی و طعم خوب اصلا هم طعم بیرون یا فاخر بهش اضافه نکردم
    یه کم دیرتر به دود میاد که با جارو برقی خوب به دودش اوردم و دارم میکشم

  6. رسول عشقی گفت:
    1

    سلام به همه من دیشب درست کردم الان دارم میکشم خیلی عالیه هم دودش خوبه هم طعمش به نظرم از طعمای. بیرون خیلی بهتره کل هزینه ای که کردم حدود ۱۵ تومنه و اندازه ۵ بسته درست کردم عالیه
    تنباکو خانسار از اون نرمه هاش ۳۰۰ گرم
    ۱ ساعت اول شستم بعد جوشوندم
    بعد تو توستر ۱ ساعت با دمای ۱۵۰ خشک کردم
    ۱۰۰ گرم عسل یا شیره نبات ببرای شیره نبات باید ۱ کیلو شکر با ۲۵۰ گرم اب بجوشونید وقتی جوشید یه استکان ابلیمو بزنید بهش اضافه کنین
    بعد یه شیشه کوچیک گریسیرین بزنین و ۱۰ قطره اسانس پرتقال از قنادی تهیه کردم زدم
    ته ظرفم عسل دیده میشه یعنی باید خوب بهش عسل بزنی
    یه شب تو توستر موند توستر خاموش ولی دماش اول ۲۰۰ باشه تو یه پلاستیک و پلاستیک تو یه ظرف در بسته درب پلاستیکم بستم
    الان دارم میکشم با دود عالی و طعم خوب اصلا هم طعم بیرون یا فاخر بهش اضافه نکردم
    یه کم دیرتر به دود میاد که با جارو برقی خوب به دودش اوردم و دارم میکشم
    مطلبو گذاشتم تا دوستان بتونن از این نمونه استفاده کنن

  7. Ali گفت:
    -1

    سلام میشه باتصویریا فیلم برای من اموزش بدین اینطوری یه باردرست کردم ولی اصلا خوب نشد
    اینم ایدی تلگرامم اگه میشه برام بفرستین.
    @aliasghar1993

  8. علی گفت:
    0

    من درست کردم اما چسبندگی خوبی نداره و سفته ب سری قلیونم همش چسبیده کسی اگر علت رو میدونه متشکرم کمک کنه

  9. Donya گفت:
    0

    سلام ، آقای رسول عشقی ، من طریقه کار شما رو دیدم ، نمیدونم کجا دارم اشتباه میکنم ، یک بسته متوسط تنباکو اصفحان گرفتم عروس پیچ ، جوشوندم ، خشک کردم ، بعد آب چغندر قاطیش کردم بعد گلسیرین و بعد ده یا بیست قطره اسانس نارگیل ، همه اجناس خریداری نود تومن برام هزینه برداشت بخش امید اینکه یه تنباکو خوب بکشم ، اما بار اول مزه شکر میداد، بار دوم مزه خود تنباکو اذیتم کرد ، بار بعدی که الانه به این دلیل که مایکروفر، فر و یا از این قبیل امکانات ندارم یه ظرف روحی برداشتم به ارتفاع سه چهارم نمک ریختم و با فویل روش رو پوشوندم بعد تنباکو رو پهن کردم روی فویل و قسمتهای اضافی فویل رو روی تنباکو برگردوندم تا بخارات حاصله ازش تو خودش پخش بشه ، حالا که دارم میکشم بازم طعم تنباکو اصفحان به دهنم میاد نه اسانس, ممکنه راهنماییم بفرمایین

  10. سعید گفت:
    0

    اگه بخوایم اسانس اضافه کنیم بازم میشه شیمیایی! ما میخواییم طبیعی باشه برا اینکار فقط سیب کافیه؟ معسل که اضافه میکنی منظورت همون تنباکوه؟

  11. سعید گفت:
    0

    ممنونم از دوست عزیزمون که یادمون داد من درست کردم الان دادم میکسم اسانس هم اضافه نکردم فقط اولش طول میکشه روشن شه و اینکه زود تموم میشه یکم حرفه ای تر شدن می خواد

  12. سعید گفت:
    1

    بوی سیب زیاد نمیزنه بیشتر بوی تنباکو میاد چیکارش کنم؟ دوستان جواب!

  13. ادیب گفت:
    6

    سلام دوستان هیچکدوم از روش های که گفتید مناسب تنباکو ی میوه ای نیست به عیر از سردرد چیزی براتون نداره یادگرفتن این کار زمان زیادی می خواد هزینه ای زیاد بنده ۱۲ ساله این کاره هستم موفق باشید

    • فرید گفت:
      1

      لطفا جهت همکاری تولید معسل پیام بذارید

    • toofan گفت:
      0

      سلام داداش چجوری میشه با شما همکاری کرد یا شمارو ملاقات کرد هزینش هم هر چی باشه تقدیم میکنم

    • محمد گفت:
      0

      سلام لطفا برام طرز تهیه تنباکو میوه ای توضیح بفرمایید یک تنباکو میوه ای ک هرکس یکبار استفاده کرد واقعا ازش لذت ببره هزینش مهم نیست برام فقط کیفیتش برا م ….ممنون میشم اگ روی ایمیلم جواب بدفرمایید.

  14. ادیب گفت:
    1

    برای هرکیلو تنباکو ۵۰ گرم اسانس لازم هست حداقل

  15. باسم گفت:
    0

    سلام. میشه آموزش کامل ساخت معسل میوایی بهم یاد بدید کسی که ساخته ونتیجه گرفته ممنون میشم این شماره وات ساپ داره (۰۹۳۸….)

  16. سعید گفت:
    0

    یه نفر نیست جواب بده’ ایم تنباکویی که من چندین مدل درست کردم تو هر چند موردشم بوی سیب غلبه نمیکنه مثل تنباکوهای اصلی چیکارش کنم؟

    • علی گفت:
      0

      برای تنباکوی میوه ای بهذهیچ عنوان از تنباکو استفاده نمی شود جرا که بافت پارانشیم تنباکو بالاخص تنباکوی طلایی اصفهان و خوانسار بافت بسیار کمپکتی دارند و مناسب اینکار نیستند

  17. حسین ناطق گفت:
    0

    سلام. آموزش جالبی بود.. البته به زحمتش نمی ارزه.. خیلی زحمت داشت.. من که دیروز رفتم که تنباکو به مارک ال تابکو گرفتم.. بد نبود.. خوب بود.. جاتون خالی..یک سه ربعی کشیدم..

  18. میلاد گفت:
    1

    ممنون عالی بود

  19. Abz گفت:
    0

    سلام
    اموزش کامل تولید دوسیب نخل یا فاخر یا هر مارکی به روش خود کارخانه
    لطفا پیام بفرستید
    ۰۹۳۳۸۷…..

  20. Abz گفت:
    1

    سلام اموزش تولید تنباکو نخل فاخر و …
    به روش خود کارخانه
    پیامک
    ۰۹۳۳۸۷…..

  21. حسین گفت:
    2

    باسلام …این روش هایی که دوستان مطرح کردن بغیر تلف اوقات وخرج پول شما نتیجه مطلوب رو نمیده…تنباکو بوی تنباکو رو میده …ترکیب تنباکو هم نیکوتین تند هستش…برااینکه این تندی رو به ملایمت نزدیک کنن باید وباید اسانس صنعتی طعم دهنده وترکیباتی اعم از گلیسیرین وگلوکز و…با فرمول خاص ورعایت زمان ومکان وترتیب مراحل انجام بشه…صنعتیشم تقریبا شبیه این مراحله با کمی دقت واضاف کردن بعضی مواد افزودنی برای حفظ کیفیت ومدت ماندگاری وحرفه ای تر شدن…اگه کسی خاست حرفه ای یاد بگیره …اموزش کامل با راهنمایی مکان خرید مواد اولیه رو میتونم فقط وفقط بصورت حضوری انجام بدم۰۹۳۳۴۸۹۱…

  22. حمید . ع . آ گفت:
    1

    سلام من درست کردم به روش درست ، دود خوبی داره اما با اینکه از اسانس دوسیب استفاده کردم باز هم طعم نداره ممنون میشم راهنماییم کنید

  23. Omid گفت:
    0

    سلام دوست عزیز.
    من میخوام این تنباکو رو درست کنم ولی ایران نیستم و تو هلند هستم و نمیتونم براحتی به همه مواد دسترسی داشته باشم . واسه پیدا کردن گلیسیرین من خیلی گشتم و تونستم تو یک فروشگاه لوازم آرایشی یه نمونه پیدا کنم که فک کنم بیشتر واسه پوست مورد استفاده هست.ایا این همون گلیسیرین مورد نظر هست یا اشتباه کردم.

  24. reza گفت:
    0

    سلام .
    اگر کسی صنعتو خوب وارد هست .
    لطفا اموزش بدهد و هزینشو هم میدم ممنون
    ۰۹۱۲۰۷۵۰….

  25. حمید گفت:
    3

    سلام . من چند بار درست کردم خوب بود والا ،کسی خواس یاد بگیره پی بدین تلگرامم
    ایدی: ..

  26. محمد گفت:
    1

    سلام…
    دوستان ماندگاری و طعم تنباکو میوه‌ای مهمترین مسئله هست+دودهی
    اسانس سیب نخل اصلی که هیچ جای ایران پیدا نمی کنید الی یک مغازه.
    من این اسانس رو دارم.

  27. سجاد گفت:
    -1

    گلیسیرین مخصوص تنباکو یا گلیسیرین گیاهی استفاده کنید.

  28. حبیب گفت:
    0

    سلام دوستانی که گفتند تو تولیدش مهارت دارند لطفا آی دی تلگرام بدن.

  29. زعیم گفت:
    1

    سلام دوست عزیز،اگه من بخوام تنباکو نعناع درست کنم باید ازاسانس نعناع استفاده کنم یا خوده گیاهش؟میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟

  30. hamid گفت:
    0

    سلام اگه کسی حرفه ای بلده اموزش بده هزینشم هرچقدباشه درخدمتم ۰۹۰۱۳۴۱۷… اینم شماره تلگرامم

  31. سلام. میشه شماره تماس و یا ایمیلت رو بدی؟ گفت:
    0

    داداش لطفا شماره تماس و با ایمیلت رو بده

  32. کاوه گفت:
    0

    سلام.بنده این طعم رو ساختم اما اسانس خوراکی ک از قنادی. گرفتم اصلا طعم خوبی نداره.مابقیش عالی شده.فقط طعم لطفا یه طعم دهنده خوب و مناسب معربی کنید.متشکرم

  33. علی گفت:
    3

    عزیزان میزان قطران تنباکوی میوه ای بدلیل قند و گلیسیرین که دود حاصله مربوط به این دو ترکیب می شود بسیار بالاست بطور موال میزان قطران تنباکوی میوه ای به ازای ۱۰ گرم بین ۸۰۰ تا ۱۳۵۰ میلی گرم می باشد که لازم است بدانید برندهاییکه شما عزیزان به آن اشاره کردید نظیر فاخر مه در شارحه تولید میشه قریب به ۱۲۵۰ میلی گرم در عر ۱۰ گرم تنباکوی میوه ای حاوی قطران می باشد
    ضمنا هر چقدر تنباکو خاوی آب بیشتری باشد سوزش آن پایین و قطران آن بشدت بالاست. ضمنا عسل در درحه حرارت ۱۸۰ درجه بشدت هطرناک خواهد بود لذا توجه داشته باشید عسل زمانیکه درجه حرارت آن به ۵۰ درجه سانتیگراد میرسه خواص خود را از دست می دهد و تنها قند گلومز و ساکروز آن باقی می ناند و عملا پول خود را دور نی ریزید
    این مطالب را از کسی میشنوید که سالها بطور حرفه ای در این زمینه بر پایه تحقیقات فعالیت داشته و توصیه می کنم مطالب را بسادگی پذیرا نباشید
    ساخت تنباکوی میوه ای همانند ارکستر سمفونی ست که هریک از اجزای تشکیل دهنده آن بایستی به میزان نتاسب و در زمان مناسب اضافه شود جهددر غیر اینصورت همانند ارکستر سمفونی چنانچه یکی از ادوات موسیقی خارج از نت باشد صدای خوبی شنیده نخواهد شد

  34. Abdullah yazdani گفت:
    1

    سلام خسته نباشید اگر کسی هست که بتونه برای ساخت کارخونه و معسل ساری و یا همون تنباکوی میوه کمک کنه ممنونم به دنبال ساخت کار خونه هستم کسی که منتزه باشه میخوام توی این کار سرمایه گذاری کنم و میتونم اماده هستم برای پرداخت طرح توجیهی ممنونم برای تماس فقط با واتس
    خواهش میکنم کسی باشه که کننده کار باشه فقط روی واتس بهم خبر بده و کلی از همه چیز سر در بیاره متشکرم و ممنون و مرسی

  35. رشید گفت:
    1

    سلام دوستان میشه بجای گلیسیرین از یه جایگزین دیگه استفاده کرد اگه میشه بگید

    • علی کورد گفت:
      0

      من یه روش بلدم راحته پوست سیب بکنید بعد خورد کنید تو یه ظرف سرکه به مدت یه هفته بزارید بعد تنباکو اماده میشه استفاده کنید🌷

  36. Soha گفت:
    0

    بوی تنباکو نمیده و سر درد میندازه علت چیه