چگونه چای سبز دم کنیم؟ آموزش تصویری ۳ روش صحیح دم کردن چای سبز
از زمان های قدیم تا به امروز چای سبز به عنوان یکی از چای های التیام دهنده و نشاط بخش شناخته شده که طرفداران بسیاری دارد. برای نوشیدن چای سبز جای تعلل نیست چرا که نوشیدن آن بسیار ساده است و نیازی نیست که نگران استفاده از شیر، لیمو و یا شکر همراه با چای سبز باشید. در این پست قصد داریم تا شما را با نحوه صحیح دم کردن چای سبز بیشتر آشنا کنیم تا بتوانید از خواص این چای مفید بیشتر بهره مند شوید. با ما همراه باشید.
چای سبز را چطور دم کنم؟ آموزش طرز تهیه چای سبز برای لاغری
Ways to Brew Green Tea
به عنوان یکی از مهمترین ویژگی هایی تغذیه ای که چای سبز با آن شناخته می شود، خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی آن است. البته خواص چای سبز به این جا ختم نمی شود بلکه یکی از گزینه های موثر در کاهش چربی های بدنی محسوب می شود. اگر چه چای سبز همیشه با طعم خالص خود مورد مصرف قرار می گیرد ولی با این وجود شاید شما بخواهید در مورد انتخاب گزینه های مصرفی چای سبز اعم از چای کیسه ای و یا چای خشک بیشتر اطلاعات کسب کنید. ما در اینجا شما را با انواع آن و آموزش طرز تهیه چای سبز برای لاغری بیشتر آشنا می کنیم.
چنان چه علاقه مند به مطالعه رژیم غذایی کتوژنیک برای کاهش وزن هستید ما به شما خواندن این پست را پیشنهاد می کنیم.
چای سبز مناسب را انتخاب کنید
برای انتخاب چای سبز مناسب گزینه های زیادی وجود دارد و شما برحسب نحوه دم کردن آن می توانید بهترین مورد را انتخاب کنید. در اکثر مناطق چای سبز بیشتر به دو فرم خشک و یا کیسه ای به فروش می رسند که نمی توان از لحاظ طعمی بین آنها تفاوتی قائل شد ولی برخی افراد ترجیح می دهند که یک تجربه کاملا لذت بخش از مصرف چای سبز درک کنند بنابراین از انواع خشک آن بدین منظور استفاده می کنند. طرز تهیه چای سبز چینی نیز به نوع گونه چای سبز مصرفی بستگی دارد.
- نوع باروت که با اصطلاح چای مروارید نیز بین چینی ها شناخته می شود با اضافه نمودن آب به آن مانند دانه های توخالی مروارید می شود. مدت ماندگاری چای سبز دم کرده آن نسب به بقیه انواع بیشتر است.
- نوع چای سبز هیسون دارای طعم تندتر و برگ های ضخیم زرد و سبز به شکل نازک و بلند پیچ در پیچ است.
- نوع چای سبز ماچا پودر است و با اضافه نمودن آب به آن به رنگ سبز روشن در می آید.
خریداری چای سبز
سعی کنید چای سبزی خریداری کنید که در بسته بندی های نگه دارنده تیره رنگ و عایق نور و رطوبت باشد. روغن های معطر چای سبز در صورتی که با این روش بسته بندی نشده باشند به راحتی تبخیر می گردند. مقادیر اندک و به میزان نیاز را خریدار کرده و در ظروف در بسته در جای خنک نگه داری کنید. مدت ماندگاری چای سبز حدود ۶ ماه می باشد.
روش اول: آموزش دم کردن چای سبز در لیوان
اگر چه انجام این عمل آن چنان هم ضروری نیست ولی برای مصرف کنندگان دائمی چای سبز که به حفظ عطر و طعم چای سبز حساس ترند می تواند به خوبی عمل کند. نکته دیگری که در هنگام دم کردن چای سبز باید به آن دقت کنید این است که از ظروف پلاستکی و یا آلومینیومی (لیوان مخصوص چای سبز) برای دم کردن چای سبز استفاده کنید.
در این مرحله از آموزش نحوه صحیح دم کردن چای سبز باید یک قاشق چای سبز خشک را به درون توپی نگهدارنده مخصوص آن بریزید.
توپی حاوی چای سبز را در لیوان چای سبز حاوی آب جوش یا فنجان قرار دهید.
یک نعلبکی یا بشقاب کوچک را بر روی لیوان چای سبز قرار دهید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه باقی بماند البته حدود ۳ تا ۵ دقیقه معمولا کافیست.
سپس در این مرحله از آموزش طرز تهیه چای سبز برای لاغری باید توپی حاوی دانه های چای سبز را از آن خارج کنید.
چای سبز شما آمادست می توانید آن را با یک برش کیک سرو نمایید.
روش دوم: نحوه دم کردن چای سبز با کتری
قوری یا کتری مورد نظر را بر روی حرارت قرار دهید. سعی کنید از آب که قبل جوشیده شده استفاده نکنید.
آب را بجوشایند؛ اولین قدم در دم کردن چای سبز چینی جوشاندن آب می باشد. دمای آب این مرحله حدود ۷۱ درجه سانتی گراد خواهد بود.
یک قاشق چای سبز از نوع خشک و یا یک چای کیسه ای به ازای هر فنجان درون قوری بریزید.
در این قسمت از آموزش دم کردن چای سبز در کتری باید آنرا به درون آب جوش بریزید؛ اجازه دهید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشد. سه دقیقه زمان به شما طعم ملایم تر و ۵ دقیقه عطر و طعم قویتری به شما خواهد داد. البته این مورد بیشتر بستگی به نوع چای سبز مصرفی شما دارد. ولی به عنوان یک توصیه کلی شما می توانید برحسب تغییرات رنگی چای نیز این کار را انجام دهید و در نهایت در هر سری از دم کردن چای سبز می توانید زمان را اندکی افزایش دهید تا به زمان دلخواه برسید.
از صافی استفاده کنید؛ اگر نمی خواهید در هنگام نوشیدن چای سبز، دانه های آن در لیوان و یا فنجان تات وجود داشته باشند می توانید از یک صافی برای جمع آوری آن ها استفاده کنید. از طرفی چینی ها برای این که طعم لذت بخش این چای را بیشتر درک کنند از لیوان مخصوص چای سبز استفاده می کنند. این لیوان ها قطر کمی داشته ولی از بلندی بیشتری برخودارند. علت استفاده از این اقلام به عنوان لیوان چای سبز بدین دلیل بوده که عطر موجود در چای بیشتر احساس شده و در هوا پخش نگردد.
روش سوم: طرز تهیه چای سبز چینی
در ابتدا آموزش طرز تهیه چای سبز چینی باید یک نوع چای سبز کیسه ای را انتخاب کنید.
به درون فنجان آب جوش بریزید؛ شما می توانید برای جوشاندن آب درون فنجان از ماکروویو هم استفاده کنید، ولی برای افزایش مدت ماندگاری چای سبز دم کرده بهتر است آب را با آتش گرم کنید. ولی وجود آب جوش برای دم کردن چای سبز ضروری است.
چای سبز کیسه ای را در فنجان محتوی آب جوش قرار دهید.
اجازه دهید چای کیسه ای به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آب جوش باقی بماند.
چای کیسه ای را خارج کنید؛ در صورت تمایل می توانید قبل از نوشیدن چای سبز چای کیسه ای را از فنجان خارج کنید.
در آخرین مرحله از آموزش روش صحیح دم کردن چای سبز باید چای سبز را سرو کنید؛ چای سبز معمولا شیرین نیست. اما در صورت تمایل و بر حسب ذائقه می توانید از قند یا عسل برای شیرین شدن آن استفاده کنید چای سبز شما آمادست.
آموزش ویدیویی نحوه دم کردن چای سبز در خانه
نظرات و پیشنهادات شما؟
در این پست با طرز تهیه چای سبز چینی و نحوه صحیح دم کردن چای سبز در کنار شما بودیم. چنان چه شما هم همیشه از این چای فوق العاده استفاده می کنید و در این مورد نظر یا پیشنهادی دارید آن را با ما رد بخش دیدگاه این پست در میان بگذارید.