آموزش دستور پخت کیک خیس شکلاتی در قابلمه بدون نیاز به فر
درست کردن یک کیک خانگی از بهترین تفریحاتی است که هر خانوم خانه دار می تواند تجربه کند. کیک ها انواع و اقسام مختلفی دارند. در این مطلب، می خواهیم شما را با دستور پخت کیک خیس خوشمزه آشنا کنیم. دستور پخت این کیک بسیار ساده است و نیاز به مواد اولیه خاصی ندارد. کیک خیس بسیار نرم، خوشمزه و البته سالم است.
چگونه به راحت ترین شکل کیک خیس درست کنیم؟
?How to Make a Wet Cake
همیشه در هنگام طبخ کیک خیس، سعی کنید که از آرد ارگانیک استفاده کنید. البته می توانید از آرد گندم کامل هم استفاده کنید که در این صورت شاید نیاز به مقدار آب بیشتری داشته باشید. کیک خیس قابلمه ای اساسا بهتر است با ظرف سرو شود. به دلیل خیس و نرم بودن کیک، باید آن را با دقت زیاد و البته پس از سرد شدن، برش دهید. این کیک شکلاتی را می توان در فر هم درست کرد. در این دستور از کشک و سرکه استفاده شده است. گرچه می توانید از دوغ هم به جای کشک استفاده کنید.
روش صحیح تهیه کیک خیس
۱- کف ظرف یا قابلمه را با روغن یا کره چرب کنید. ظرفی اتتخاب کنید که داخل زودپز ۵ یا ۶ لیتری جا شود.
۲- درون کاسه ای ۱ فنجان آرد (۱۲۵ گرم) و یک چهارم قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.
۳- سپس یک دوم فنجان شکر (۱۰۰ گرم) اضافه کنید.
۴- در این مرحله روش صحیح تهیه کیک خیس باید مواد را به خوبی توسط یک قاشق یا همزن دستی مخلوط کنید. این مواد را جدا نگه دارید.
۵- در ظرف دیگری یک چهارم فنجان کره غیر شور (۳۰ گرم)، یک چهارم فنجان روغن و یک چهارم فنجان پودر کاکائو (۲۰ گرم) اضافه کنید. اگر از کره شور استفاده کردید دیگر در مرحله اول از نمک استفاده نکنید.
۶- به این مواد یک دوم فنجان آب اضافه کنید.
۷- در این مرحله تهیه کیک خیس براونی باید ظرف را روی شعله ملایم قرار داده و با همزن دستی پیوسته هم بزنید تا همه پودر کاکائو حل شده و یک مخلوط یکنواخت بدست آید. توجه کنید که هیچ توده ای باقی نماند.
۸- کره در دمای ملایم شروع به ذوب شدن می کند.
۹- بگذارید با دمای متوسط به جوش آمده و آن را مدام هم بزنید.
۱۰- مخلوط شکلاتی به زودی به جوش می آید، بلافاصله آن را درون مخلوط آرد بریزید.
۱۱- فقط کمی آن را هم بزنید. آن را کنار بگذارید.
۱۲- در یک زودپز ۵ یا ۶ لیتری ۱ فنجان نمک را بطور مساوی پخش کرده و آن را روی شعله ملایم قرار دهید.
۱۳- در کاسه کوچکی یک چهارم فنجان کشک تازه بریزید.
۱۴- یک چهارم فنجان آب به کشک اضافه کنید.
۱۵- مواد را کاملا مخلوط کنید.
۱۶- سپس ۱ قاشق چایخوری سرکه به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
۱۷- یک قاشق چای خوری عصاره وانیل یا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل اضافه کنید.
۱۸- در نهایت یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین به مواد اضافه کرده و از تازگی آن اطمینان حاصل کنید. برای بررسی تازگی جوش شیرین، مقدار کمی از آن را در محلول آب و سرکه حل کنید تا حباب ایجاد شود.
۱۹- مواد را کاملا مخلوط کنید تا شروع به کف کردن کند.
۲۰- بلافاصله مخلوط آرد و شکلات را به آن اضافه کنید.
۲۱- با همزن دستی، مواد را به خوبی مخلوط کنید.
۲۲- با این حال این کار را بیش از حد انجام ندهید.
۲۳- مواد را داخل ظرفی که از قبل روغن زدید بریزید.
۲۴- ظرف را به آرامی تکان دهید.
۲۵-برای پخت کیک خیس قابلمه ای باید روی نمک های درون قابلمه ، یک پایه قرار دهید.
۲۶- ظرف کیک را روی این پایه بگذارید.
۲۷- درب قابلمه را ببندید.
۲۸- مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا پخته شود. اگر بخواهیم پخت را در فر انجام دهیم به آن دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس داده و زمان پخت هم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است.
۲۹- با استفاده از یک خلال دندان کیک را بررسی کنید تا ببینید مغزپخت شده است یا نه. وقتی خلال را داخل کیک فرو کردید باید تمیز بیرون بیاید. در حقیقت بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می توانید در قابلمه را باز کرده و با خلال دندان کیک را بررسی کنید.
۳۰- در آخرین مرحله از دستور پخت کیک خیس، ظرف کیک را از قابلمه با دقت خارج کنید. زمانی که هنوز کیک داغ است، با استفاده از چنگال، خلال دندان یا سیخ چوبی روی کیک سوراخ هایی ایجاد کنید تا کیک خنک شود.
طرز تهیه کیک خیس یخچالی
۱- برای تهیه کیک خیس یخچالی در یک ماهی تابه یک چهارم فنجان کره، یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل، ۱۰ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، یک چهارم فنجان شیر، یک چهارم فنجان پودر کاکائو بریزید. به جای شکر قهوه ای از شکر سفید یا شکر تصفیه نشده هم می توانید استفاده کنید.
۲- تابه را روی شعله ملایم قرار داده و با همزن دستی به خوبی هم بزنید.
۳- مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شکر ذوب شده و پودر کاکائو هم کامل حل شود.
۴- مخلوط را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.
۵- سپس بلافاصله آن را روی کیک شکلاتی بریزید. نیازی نیست که این مخلوط را در همه جای کیک پخش کنید.
۶- این کیک شکلاتی طعم گرم خوبی دارد اما شما نمی توانید آن را قطعه قطعه کرده و فقط با ظرف باید آن را سرو کنید. همچنین می توانید کیک را در یخچال قرار داده، سپس میل کنید. وقتی می خواهید کیک ترکیه را درون یخچال قرار دهید، روی ظرف را با درپوش یا فویل بپوشانید. با این کار می توانید کیک تان را بعد از خارج کردن از یخچال برش دهید.
۷- بدین ترتیب کیک بدون فر شما آماده شده است. آن را بریده و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو کنید.
شما می توانید آموزش تصویری طرز تهیه چیز کیک را نیز در آی آر میکس مطالعه کنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در این پست با آموزش طرز تهیه کیک خیس براونی در کنار شما بودیم. چنانچه شما هم در مورد این دستور پخت نظر یا پیشنهادی دارید ما منتظر شنیدن آن در بخش دیدگاه این پست هستیم.
بسیار عالی بود خوب بود و موفق باشید و خسته نباشید
کیک خوش مزه ایی بود حتما بپزید