آموزش دستور پخت کیک خیس شکلاتی در قابلمه بدون نیاز به فر

آموزش دستور پخت کیک خیس شکلاتی در قابلمه بدون نیاز به فر

۰
آموزش دستور پخت کیک خیس شکلاتی در قابلمه بدون نیاز به فر
نمره 5 از 1 رای

درست کردن یک کیک خانگی از بهترین تفریحاتی است که هر خانوم خانه دار می تواند تجربه کند. کیک ها انواع و اقسام مختلفی دارند. در این مطلب، می خواهیم شما را با دستور پخت کیک خیس خوشمزه آشنا کنیم. دستور پخت این کیک بسیار ساده است و نیاز به مواد اولیه خاصی ندارد. کیک خیس بسیار نرم، خوشمزه و البته سالم است.

چگونه به راحت ترین شکل کیک خیس درست کنیم؟

?How to Make a Wet Cake

همیشه در هنگام طبخ کیک خیس، سعی کنید که از آرد ارگانیک استفاده کنید. البته می توانید از آرد گندم کامل هم استفاده کنید که در این صورت شاید نیاز به مقدار آب بیشتری داشته باشید. کیک خیس قابلمه ای اساسا بهتر است با ظرف سرو شود. به دلیل خیس و نرم بودن کیک، باید آن را با دقت زیاد و البته پس از سرد شدن، برش دهید. این کیک شکلاتی را می توان در فر هم درست کرد. در این دستور از کشک و سرکه استفاده شده است. گرچه می توانید از دوغ هم به جای کشک استفاده کنید.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۱- کف ظرف یا قابلمه را با روغن یا کره چرب کنید. ظرفی اتتخاب کنید که داخل زودپز ۵ یا ۶ لیتری جا شود.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۲- درون کاسه ای ۱ فنجان آرد (۱۲۵ گرم) و یک چهارم قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.

دستور پخت کیک خیس خوشمزه

۳- سپس یک دوم فنجان شکر (۱۰۰ گرم) اضافه کنید.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

۴- در این مرحله روش صحیح تهیه کیک خیس باید مواد را به خوبی توسط یک قاشق یا همزن دستی مخلوط کنید. این مواد را جدا نگه دارید.

کیک خیس براونی

۵- در ظرف دیگری یک چهارم فنجان کره غیر شور (۳۰ گرم)، یک چهارم فنجان روغن و یک چهارم فنجان پودر کاکائو (۲۰ گرم) اضافه کنید. اگر از کره شور استفاده کردید دیگر در مرحله اول از نمک استفاده نکنید.

کیک خیس قابلمه ای

۶- به این مواد یک دوم فنجان آب اضافه کنید.

کیک خیس ترکیه

۷- در این مرحله تهیه کیک خیس براونی باید ظرف را روی شعله ملایم قرار داده و با همزن دستی پیوسته هم بزنید تا همه پودر کاکائو حل شده و یک مخلوط یکنواخت بدست آید. توجه کنید که هیچ توده ای باقی نماند.

کیک خیس یخچالی

۸- کره در دمای ملایم شروع به ذوب شدن می کند.

کیک بدون فر

۹- بگذارید با دمای متوسط به جوش آمده و آن را مدام هم بزنید.

کیک خیس ترکیه

۱۰- مخلوط شکلاتی به زودی به جوش می آید، بلافاصله آن را درون مخلوط آرد بریزید.

کیک خیس یخچالی

۱۱- فقط کمی آن را هم بزنید. آن را کنار بگذارید.

کیک خیس یخچالی

۱۲- در یک زودپز ۵ یا ۶ لیتری ۱ فنجان نمک را بطور مساوی پخش کرده و آن را روی شعله ملایم قرار دهید.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۱۳- در کاسه کوچکی یک چهارم فنجان کشک تازه بریزید.

کیک خیس ترکیه

۱۴- یک چهارم فنجان آب به کشک اضافه کنید.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

۱۵- مواد را کاملا مخلوط کنید.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۱۶- سپس ۱ قاشق چایخوری سرکه به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

کیک بدون فر

۱۷- یک قاشق چای خوری عصاره وانیل یا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل اضافه کنید.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

۱۸- در نهایت یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین به مواد اضافه کرده و از تازگی آن اطمینان حاصل کنید. برای بررسی تازگی جوش شیرین، مقدار کمی از آن را در محلول آب و سرکه حل کنید تا حباب ایجاد شود.

کیک خیس ترکیه

۱۹- مواد را کاملا مخلوط کنید تا شروع به کف کردن کند.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۲۰- بلافاصله مخلوط آرد و شکلات را به آن اضافه کنید.

دستور پخت کیک خیس خوشمزه

۲۱- با همزن دستی، مواد را به خوبی مخلوط کنید.

کیک خیس یخچالی

۲۲- با این حال این کار را بیش از حد انجام ندهید.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

۲۳- مواد را داخل ظرفی که از قبل روغن زدید بریزید.

دستور پخت کیک خیس خوشمزه

۲۴- ظرف را به آرامی تکان دهید.

کیک خیس ترکیه

۲۵-برای پخت کیک خیس قابلمه ای باید روی نمک های درون قابلمه ، یک پایه قرار دهید.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

۲۶- ظرف کیک را روی این پایه بگذارید.

دستور پخت کیک خیس خوشمزه

۲۷- درب قابلمه را ببندید.

کیک خیس ترکیه

۲۸- مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا پخته شود. اگر بخواهیم پخت را در فر انجام دهیم به آن دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس داده و زمان پخت هم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

۲۹-  با استفاده از یک خلال دندان کیک را بررسی کنید تا ببینید مغزپخت شده است یا نه. وقتی خلال را داخل کیک فرو کردید باید تمیز بیرون بیاید. در حقیقت بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می توانید در قابلمه را باز کرده و با خلال دندان کیک را بررسی کنید.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۳۰- در آخرین مرحله از دستور پخت کیک خیس، ظرف کیک را از قابلمه با دقت خارج کنید. زمانی که هنوز کیک داغ است، با استفاده از چنگال، خلال دندان یا سیخ چوبی روی کیک سوراخ هایی ایجاد کنید تا کیک خنک شود.

چگونه به راحت ترین شکل کیک خیس درست کنیم؟

طرز تهیه کیک خیس یخچالی

۱- برای تهیه کیک خیس یخچالی در یک ماهی تابه یک چهارم فنجان کره، یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل، ۱۰ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، یک چهارم فنجان شیر، یک چهارم فنجان پودر کاکائو بریزید. به جای شکر قهوه ای از شکر سفید یا شکر تصفیه نشده هم می توانید استفاده کنید.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

۲- تابه را روی شعله ملایم قرار داده و با همزن دستی به خوبی هم بزنید.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۳- مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شکر ذوب شده و پودر کاکائو هم کامل حل شود.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۴- مخلوط را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.

کیک خیس ترکیه

۵- سپس بلافاصله آن را روی کیک شکلاتی بریزید. نیازی نیست که این مخلوط را در همه جای کیک پخش کنید.

روش صحیح تهیه کیک خیس

۶- این کیک شکلاتی طعم گرم خوبی دارد اما شما نمی توانید آن را قطعه قطعه کرده و فقط با ظرف باید آن را سرو کنید. همچنین می توانید کیک را در یخچال قرار داده، سپس میل کنید. وقتی می خواهید کیک ترکیه را درون یخچال قرار دهید، روی ظرف را با درپوش یا فویل بپوشانید. با این کار می توانید کیک تان را بعد از خارج کردن از یخچال برش دهید.

چگونه به راحت ترین شکل کیک خیس درست کنیم؟

۷- بدین ترتیب کیک بدون فر شما آماده شده است. آن را بریده و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو کنید.

دستور پخت کیک خیس قابلمه ای

شما می توانید آموزش تصویری طرز تهیه چیز کیک را نیز در آی آر میکس مطالعه کنید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

در این پست با آموزش طرز تهیه کیک خیس براونی در کنار شما بودیم. چنانچه شما هم در مورد این دستور پخت نظر یا پیشنهادی دارید ما منتظر شنیدن آن در بخش دیدگاه این پست هستیم.

کانال تلگرام آی آر میکس
منبع فارسی: آی آر میکس