آموزش ۶ روش درست کردن انواع طعم دهنده جوجه کباب مکزیکی، ماستی و..

مواد خواباندن جوجه کباب نقش بسیار مهمی در مزه جوجه دارد. اگر شما نتوانید جوجه را با ادویه های لازم و طرز تهیه جوجه کباب رستورانی درست کنید هیچ وقت از خوردن جوجه کباب که بدون افرودنی است لذت نمی برید. با آی آر میکس همراه باشید تا نحوه درست کردن انواع طعم دهنده جوجه کباب را به شما آموزش دهیم.

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟ مواد خواباندن جوجه کباب طرز تهیه جوجه کباب رستورانی، ماستی و..

The BEST Grilled Chicken Recipe You Will Ever Have And Only Takes 20 Minutes to Make

بهترین دستور العمل مرغ کبابی که تا به حال داشته اید! جوجه کباب یکی از متداول ترین کباب های ایرانی است که با گوشت مرغ تهیه می شود. جوجه کباب از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بسیاری از مجالس برای پذیرایی از آن استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده این کباب خوشمزه عبارتند از گوشت مرغ و طعم دهنده هایی برای لذیذ تر شدن گوشت مرغ است. با آی آر میکس

همراه باشید تا طرز تهیه مواد خواباندن جوجه کباب را یاد بگیرید.

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

اکثر خانواده های ایرانی در سفرهای کوتاه بیرون شهری و پیک نیک های آخر هفته بساط جوجه کباب برپا می کنند و اصطلاحا جوجه به سیخ می کشند. در قم اول برای مواد خواباندن جوجه کباب به یکسری ادویه نیاز داریم تا بتوانید مرغ را مزه دار کنیم.

ادویه های ازم برای مزه دار کردن جوجه کباب:

  • پاپریکا
  • زیره سبز
  • گشنیز
  • پودر سیر
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون

تمامی مواد بالا را با همدیگر مخلوط کنید و سپس جوجه ها را در آن ماساژ دهید تا کاملا طعم دار شود.

طرز تهیه جوجه کباب ماستی:

یک کاسه بردارید و داخل آن مقداری روغن زیتون، ۱/۲ فنجان آب لیمو، زیره سبز، گشنیز، فلفل قرمز . سبز را با هم دیگر مخلوط کنید. مرغ را به موادی که آماده کردید اضاقه نمایید. مقداری کدو که قبلا مقداری آن را آپز کردید به ظرف دیگر اضافه کنید و ۲ ساعت زمان دهید تا جوجه کاملا مزه دار شود. در مرحله بعد سس مرغ را درست کنید. یک کاسه ماست، آب لیمو، نمک را با همدیگر مخلوط کنید. فر را همیشه یک ربع قبل از شروع به مرحله پخت روشن کنید تا گرم شود. با فویل کف سینی فر را بپوشانید و مرغ و کدو را در داخل سینی فر بریزید. بگذارید مرغ و کدو ها به آرامی در فر سرخ شوند و هر ۵ دقیقه مرغ و کدو ها را بچرخانید. وقتی جوجه کباب شما آماده شد میتوانید سس ماست را بر روی جوجه کباب بریزید و میل کنید. جوجه کباب با سس مایونز هم طبق همین دستور است ولی بجای ماست از سس مایونز استفاده نمایید.

مواد خواباندن جوجه کباب

روش تهیه جوجه کباب شیرین

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب شیرین:

  • ۳/۴ فنجان ر سس گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • ۱ قاشق غذاخوری خردل
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱-۲ سیر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر

روغن یا روغن زیتون را در ظرفی گرم کنید سپس سیر رنده شده را به آن اضافه نمایید و صبر کنید. سس گوجه فرنگی و سرکه سیب را اضافه نماید و ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و زمان دهید تا ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد و سپس میگذارید سس یه مدت ۲۰ دقیقه کاملا سرد شود. این سس را روز قبل هم میتوانید تهیه کنید. این سس را به مدت ۱ هفته در یخچال قابل نگهداری است. سپس سس جوجه کباب را روی جوجه بریزید.

مواد خواباندن جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب با سس زردآلو و فلفل

مواد لازم برای تهیه سس جوجه کباب :

  • ۱/۲ فنجان زردآلو خشک (جایگزین با هلو در صورت نیاز)
  • ۱/۴ فنجان پیاز
  • ۱/۴ فنجان سس گوجه فرنگی
  • ۲ تا سیر
  • ۲ قاشق غذا خوری سس چیلی ملایم
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق نمک

روغن زیتون یا رون نباتی را گرم نمایید سپس پیاز را به مدت یک دقیقه در آن تف دهید سیر را اضافه نمایید و بگذارید تا یک دقیقه سرخ شود. همه مواردی که بالا اشاره کردیم را به مخلوط پیاز و سیر اضافه نمایید. شعله را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه به سس زمان دهید. سپس بگذارید سس جوجه کباب سرد شود و  سپس روی جوجه کباب سرو نمایید.

مواد خواباندن جوجه کباب

 طرز درست کردن جوجه کباب با سس مکزیکی

مواد لازم و ادویه جوجه کباب مکزیکی :

  • ۱ فنجان سس گوجه فرنگی
  • ۱/۳ فنجان تکه های آناناس
  • ۱/۴ فنجان سرکه سفید
  • ۱/۴ فنجان لیتر پیاز، تقریبا برش داده شده است
  • ۲ تا سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چای خوری آویشن خشک
  • ۱ قاشق چای خوری کلم بروکلی
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱ قاشق چای خوری پودر کاری
  • ۱ قاشق چای خوری فلفل سفید
  • ۱ قاشق چای خوری نمک

تکه های آناناس، پیاز، سیر و فلفل را بجوشانید. مخلوط کرده و کنار بگذارید. روغن زیتون را روی حرارت بگذارید و پوره آناناس که پختید را به آن اضافه نمایید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به مواد زمان دهید. سپس سس گوجه فرنگی، سرکه، آویشن را روی مواد پوره آناناس و روغن زیتون اضافه کنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کاملا مخلوز شود. این سس را به سه روش میتوانید روی جوجه کباب استفاده کنید.

۱- مواد را روی مرغ بریزید و به مدت ۸ ساعت زمان دهید تا مرغ شما مزه دار شود.

۲- موقعه پختن روی جوجه بریزید.

۳- یا بعد از پختن جوجه کباب سس را در کنار جوجه کباب سرو نمایید.

مواد خواباندن جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با سس باربکیو

مواد لازم:

  • ۱ فنجان سس گوجه فرنگی
  • ۱/۴ فنجان سرکه سفید
  • ۱/۴ فنجان شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذا خوری پودر چیلی
  • ۲ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر کایین

تمام مواد مورد نیاز را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. و بگذارید کاملا سرد شود. این سس یک هفته در یخچال ماندگاری دارد. سپس سس را وقعه سرو روی جوجه کباب بریزید.

نکات و دستور العمل های مهم:

  1. برای تهیه  سس زمان بگذارید. چون اگر سس با دقت و حوصله درست نشود، مزه جوجه کباب شما را از بین می برد.
  2. جوجه کباب را آنقدر کبابی نکیند که سس به آن نفوذ نکند.

مواد خواباندن جوجه کباب

در آخر پیشنهاد می کنیم پس از خواندن ۶ روش درست کردن انواع مواد خواباندن جوجه کباب پست لیست انواع کباب های ایرانی به همراه دستور پخت و تاریخچه آنها را مطالعه فرمایید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

در این پست آی آر میکس مواد خواباندن جوجه کباب را آموزش دادیم. نظرات و پیشنهادات ارزنده خود را در زمینه مزه دارکردن جوجه کباب در بخش دیدگاه آی آر میکس با ما به اشتراک بگذارید.

 

آموزش ۶ روش درست کردن انواع طعم دهنده جوجه کباب مکزیکی، ماستی و..
۳٫۵ (۷۰%) ۲ رای

وارد کانال آی آر میکس شوید
منبع : آی آر میکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *